Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2
Rumenige: Nuk kemi denoncuar asnjë skuadër spanjolle

Rumenige: Nuk kemi denoncuar asnjë skuadër spanjolle


rumenige1Presidenti i Bajernit të Mynihut, Rumenige ka mohuar gjithë akuzat e ditëve të fundit se Bajerni ka akuzuar skuadrat spanjolle për mos respektimin e rregullave financiare të vendosura nga UEFA dhe FIFA. Zyrtari i lartë i bavarezëve njofton se ata nuk kanë asnjë arsye për të bërë diçka të tillë.

“Janë të gjitha gënjeshtra. Nuk e pranoj në asnjë mënyrë këtë akuzë dhe theksoj se Bajerni nuk ka asnjë lidhje me këtë çështje. Me Perez dhe Rosell kam miqësi të ngushtë. Kur kemi ndonjë problem, flasim në telefon dhe e zgjidhim së bashku”, ka thënë ai.  Në vijim, Rumenige përqendrohet te modeli financiar që po ndjek Bajerni.

“Është e vërtetë që sezonin e shkuar arkëtuam shumë të ardhura por jemi ende larg fitimeve që arrijnë Reali dhe Barcelona.  Ata i kalojnë 500 milionë euro në vit, por unë nuk jam xheloz për këtë fakt sepse ato janë dy klube që i kanë dhënë shumë futbollit modern”, ka përfunduar ai.


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Komento


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2