Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2
Klop: Faza e dytë vendimtare

Klop: Faza e dytë vendimtare


klopJurgen Klop është i mendimit se faza e dytë do të jetë vendimtare në lidhje me sezonin e vedhezinjve. 45-vjeçari e pranon se shanset e skuadrës së tij për të luftuar për titullin janë thuajse zero, ndaj objektivi më i mundshëm mbetet Kupa e Gjermanisë dhe sigurimi i vendit të dytë në renditjen e Bundesligës. Klop ka theksuar për të disatën herë se mungesa dhe dëmtimi i disa lojtarëve kanë qenë vendimtare për ecurinë e skuadrës, por ka besim se gjithçka do të rregullohet në fazën e dytë të sezonit.

“Ndeshjet përgatitore shkuan mirë, por pjesa vendimtare do të fillojë të shtunën. Duhet të bëjmë sa më pak gabime gjatë fazës së dytë të kampionatit për të qenë sa më afër objektiva tanë . Bundesliga  është forcuar shumë sezonet e fundit, ndaj nuk do e kemi të lehtë që të sigurojmë vendin e dytë në renditje në fund të sezonit”, ka thënë tekniku gjerman.


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Komento


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2