Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2
Favre: Të tregojmë sa vlejmë

Favre: Të tregojmë sa vlejmë


15793058-PA_c6dc4693_7bcc9a1010Trajneri i Gladbahut, Lusien Favre, mendon se skuadra e tij nuk duhet t’i frikësohet Bajernit të Mynihut, pavarësisht diferencave të padiskutueshme që ekzistojnë mes dy skuadrave. 52-vjeçari ka bërë një punë mjaft të mirë duke e renditur skuadrën në vendin e tratë të Bundesligës dhe synimi parësor i skuadrës së tij është që të sigurojë një vend për në Ligën e Kampionëve sezonin tjetër.

“Nuk ka dyshime se Bjerni është skuadra më e mirë në qarkullim, por kjo nuk duhet të na frikësojë, përkundrazi duhet të na motivojë më shumë. Lojtarët mezi i presin ndeshje të tilla dhe ne shpresojmë se mund të marrim diçka nga kjo ndeshje. Luajmë në fushën tonë dhe kjo është një arsye më shumë për të fituar. U kam thënë lojtarëve që të luajnë pa frikë nëse duan të nxjerrin pikë nga kjo ndeshje”, ka përfunduar  Favre.


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Komento


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2