Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2
Te Kastrioti ikën dhe Petrovski tashmë pritet firma e Koliqit

Te Kastrioti ikën dhe Petrovski tashmë pritet firma e Koliqit


Kastrioti2Tre portierët e huaj, të cilët kërkuan të ishin pjesë e Kastriotit në vazhdimin e kampionatit të Kategorisë Superiore, kjo pas largimit të Likës te Tirana dhe refuzimit të Flamurtarit për ta lënë të lirë Moçkën, nuk janë më pjesë e krutanëve. Pas serbëve ka ikur dhe maqedonasi Ilçe Petrovski, ndërkohë që është pranë firmës Koliqi, ndoshta që nesër.

Ndërkohë burime pranë skuadrës konfirmojnë se janë në pritje të një qendërmbrojtësi maqedonas, i cili mund të jetë në stërvitje që sot. Por emri i tij nuk është bërë i ditur, ndërsa krutanët do të vijojnë periudhën e tyre përgatitore në Kavajë, ndërsa kanë luajtur tre ndeshje miqësore. Janë mundur nga Kukësi, 0-1, si dhe kanë fituar 6-0 me të rinjtë e Besës dhe 4-0 me Mamurrasin.


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Komento


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2