Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2
Kukësi, firmos dhe Salomon

Kukësi, firmos dhe Salomon


kukesi besaNga Gjergj Vyshka

Izuçuku, sulmues më shumë për Shensoin

Kukësi i Naxhi Shensoit ka bërë afrimin e tetë në këtë treg të lëvizjeve të futbollistëve në dimër, ndërsa tashmë është zyrtarizuar Salomon Izuçuku. Përpara tij kanë ardhur portieri Haxho, Thorja, Uçe, Olabisi, Gata Adeshina, Ohauçi dhe Kordoba. Tashmë pritet që Izuçuku, i cili më parë ka luajtur në Ballsh, të shkojë në Turqi për të vijuar periudhën përgatitore më Kukësin, pse jo dhe për të luajtur të dielën ndaj ukrainasve të Çernomoretsit të Odesës. Ndërkohë që skuadra ka vijuar stërvitjen normale, ndërsa është kthyer në stërvitje normale Malota, kurse vazhdon pushimet Allmuça.

 


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Komento


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2