Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2
Gentian Shkoza, vetofrohet për t’u provuar te Luftëtari

Gentian Shkoza, vetofrohet për t’u provuar te Luftëtari


indexGentian Shkoza, sulmuesi cërrikas që deri më tani ka luajtur në Zvicër me Dardaninë e Lozanës, është vetofruar për t’u provuar te Luftëtari. Në fakt është një njohje e vjetër për gjirokastritët, teksa ka luajtur për bluzinjtë për dy sezone 2009-2010 dhe 2010-2011. Më përpara në Shqipëri, përveç ekipit të tij të lindje në Cërrik, ka luajtur në Berat, në Laç, atje ku dhe pësoi një dëmtim të rëndë, por dhe te Bylisi. Mandej është larguar drejt Kallamatës, ndërsa ka luajtur jo vetëm me ekipin e moshës deri në 20-vjeç, por dhe me të rriturit.

Madje përpara se të shkonte në Zvicër, Shkoza ka luajtur në Kategorinë e Dytë me Luzin e Vogël, atje ku i dha siguri sulmit të skuadrës së Lavdërim Lushajt. E pas aktivizimit në Zvicër, tashmë është kthyer në Shqipëri, ndoshta për të luajtur me Luftëtarin. Ndërkohë nuk duhet harruar që në sezonin 2007-2008 ka luajtur me Teutën, kurse në sezonin 2008-2009 me Skënderbeun. Tashmë ky sulmues pritet të dalë në stërvitje me gjirokastritët.


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Komento


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2