Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2
Gramozi kërkon lojtar, por deri s’ka lëvizje

Gramozi kërkon lojtar, por deri s’ka lëvizje


Gramozi1Nga Krisildi Lilo

Gramozi e ka nisur stërvitjen e vitit 2014 me po të njëjtën lojtarë, të cilët kanë përfunduar fazën e parë të kampionatit të Kategorisë së Dytë. Përjashtim bën mbrojtësi i qendrës Marius Faslliu, i cili tashmë ka nisur stërvitjen me kolonjarët. Periudha përgatitore e dimrit, e cila ka nisur pas pushimeve të fundvitit, duket se ka për qëllim rritjen e treguesve fizik dhe të formës së lojtarëve, të cilët duhet të përballojnë me sukses fazën e dytë të Kategorisë së Dytë. Në kuadrin e qëllimeve për të pasur një skuadër më të fortë në fazën e dytë, kolonjarët janë duke kërkuar lojtar cilësor.

Madje dy prej tyre, edhe pse emrat nuk përmenden, më 1 shkurt do t’i bashkohen skuadrës kolonjare. Gramozi, të paktën siç kanë bërë të ditur dhe drejtuesit kolonjar, duan 4-5 futbollistë të rinj, të cilët do të seleksionohen nga një numër i konsiderueshëm lojtarësh, që do të paraqiten në stërvitje me ekipin. Dhe të gjitha këto prova do të zhvillohen gjatë muajit janar, në një kohë që këtë sezon kjo skuadër lufton për mbijetesë. E megjithatë, edhe pse ishin premtuar lojtar të rinj, deri më tani asgjë nuk ka lëvizur në skuadrën kolonjare.

 


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Komento


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2