Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2
Taulant Xhaka: Graniti më tha të zgjidhja Shqipërinë

Taulant Xhaka: Graniti më tha të zgjidhja Shqipërinë


taulant-xhaka-soll-von-den-grasshoppers-zum-fc-basel-zurueckkehren-126621505Taulant Xhaka ka pranuar të luajë për Shqipërinë dhe është në pritje të ftesës nga trajneri i kombëtares Xhani De Biazi. Mesfushori i Bazelit ndryshe nga vëllai i tij ka zgjedhur të luante për Shqipërinë, por ai ka thënë se një rol të veçantë në këtë vendim ka pasur vetë vëllai i tij, Graniti i cili nuk donte të përsëritej i njëjti gabim që ai bëri.

“Jam shumë i lumtur që do të luaj për Shqipërinë.Graniti më ka bindur që unë të zgjedh ekipin kuqezi dhe jo Zvicrën. Tani po luaj mirë dhe po pres me padurim ftesën nga trajneri De Biazi”, ka thënë Taulant Xhaka. Mesfushori i Bazelit shihet si një nga talentet e ekipit dhe ka luajtur minuta të mjaftueshme, mes tyre edhe në Champions League ndaj Shalkes.


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Komento


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2