Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/header.php on line 2
Agolli: Bëjmë maksimumin

Agolli: Bëjmë maksimumin


Agolli“Skuadra po përgatitet në mënyrën më të mirë të mundshme. Sllovenia është një ekip shumë i mirë, me ndryshimin e trajnerit kanë marrë një formë krejt tjetër, kanë lojtarë që luajnë në kampionate prestigjioze në Europë, por kjo nuk do të thotë se ne do shkojmë atje për të parë ata se si luajnë. Ne po përgatitemi seriozisht dhe do futemi në fushë me idenë e marrjes së pikëve maksimale. Mundësitë për të bërë mirë me kombëtaren janë reale.

Ne kemi marrë disa rezultate pozitive si në fushën tonë dhe jashtë, ndaj shpresa dhe motivimi te gjithsecili lojtar është më se prezent. Duhet të them se forca e skuadrës nuk varet nga unë, ndaj edhe nëse pezullohem- me shpresë jo- për ndeshjen me Islandën, në grup ka shumë lojtarë të mirë që mund të më zëvendësojnë”.


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/comments.php on line 2

Komento


Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/wwwsport/public_html/newsite/wp-content/themes/zenko/footer.php on line 2